Het verhaal

Lees het verhaal achter Hotel Beukenhof. Kom meer te weten over de geschiedenis, de oprichting en de evolutie van het hotel.

Antwerpse Kempen

Hotel Beukenhof is een **hotel gelegen in het groene hart van de Antwerpse Kempen. Onze kamers beschikken elk over een TV, ligbad of douche, en een minikoelkast. In onze 14 kamers kan u zich in alle rust ontspannen.

Dankzij onze centrale ligging kunnen we u een waaier aan toeristische mogelijkheden bieden. U kan de groene omgeving al fietsend of al wandelend verkennen. Het hotel ligt immers vlakbij enkele fiets- en wandelroutes, waarbij u alleen of met een gids de schoonheid van de Antwerpse Kempen in alle natuurlijkheid kan verkennen.

Door het grote aanbod aan historische gebouwen, natuur- en (water)recreatie in Malle en omgeving is er voor elk wat wils, ook de kinderen zullen zich niet vervelen. Op een boogscheut van het hotel bevindt zich de meest bekende attractie van Westmalle: de Trappistenabdij.

Het hotel ligt tussen Antwerpen en Turnhout. Hierdoor kunt u een citytrip maken en “s avonds toch in een rustige en groene omgeving overnachten.
Liefhebbers van gastronomie komen ruimschoots aan hun trekken. Beneden in het hotel bevindt zich een restaurant, waar u een overheerlijke maaltijd kan nuttigen. Ook in de ruime omgeving bevinden zich tal van eetgelegenheden.

Er is een bushalte aan het hotel met een frequente dienstregeling. Deze buslijn brengt u in beide richtingen naar de centra van de omliggende gemeenten. Als u graag in één van de dorpskernen geniet van een fles wijn of van dé Malse specialiteit bij uitstek, een Trappist van Westmalle, kan u dat zorgeloos doen. De bus brengt u snel, makkelijk en veilig terug naar het hotel.
Hotel Beukenhof is zeer vlot bereikbaar en beschikt over ruime parkeergelegenheid.

Reserveer je kamer

U kan online reserveren. Gelieve uw gegevens in te vullen en wij behandelen uw aanvraag zo vlug mogelijk. Uw reservering is pas definitief na ontvangst van onze bevestiging.

Nu reserveren