Mijn verblijf

Een hotel met een sociale insteek…

Een hotel met een sociale insteek

Hotel Beukenhof is een klein hotel** met een sociale insteek, dat bestaat uit 14 kamers met een basiscomfort.

Naast de uitbating als commercieel hotel voor toeristen, wordt het grotendeels gebruikt voor de opvang van personen die zich op een gegeven moment in een psychosociale crisissituatie bevinden. Door te voorzien in hun basisbehoeften, nemen we heel wat zorgen weg, zodat zij optimaal aan hun situatie kunnen werken en op korte termijn kunnen doorstromen naar een gepaste oplossing.

Een verblijf in ons hotel

Elke kamer is uitgerust met een boxspring bed, bad of douche, minibar, televisietoestel en wifi.

Tijdens het inchecken krijg je van één van onze medewerkers jouw persoonlijke sleutelkaart die toegang verleent tot jouw kamer en waarmee je eveneens de voordeur kan openen.
De kamers zijn allen gelegen op de eerste en tweede verdieping. Er is geen lift aanwezig.

Parkeergelegenheid

Ons hotel beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Zowel vooraan aan het gebouw als naast het gebouw zijn er parkeerplaatsen voorhanden.

Tarieven

De prijs voor een éénpersoonskamer bedraagt 35,50 euro (excl. BTW) per nacht per persoon. Een tweepersoonskamer kost 59,50 euro (excl. BTW) per nacht voor twee personen.

De betaling dient via payconiq of contant en bij aankomst te gebeuren.

Optioneel ontbijt: Indien u dit wenst kan u een kamer met ontbijt reserveren.
Voor een ontbijt betaalt u 8,5 euro per persoon.

Reserveer je kamer

Je kan online reserveren. Gelieve je gegevens in te vullen en wij behandelen je aanvraag zo vlug mogelijk. Je reservering is pas definitief na ontvangst van onze bevestiging.

Nu reserveren