Wat te doen?

Hotel Beukenhof bevindt zich middenin tal van bezienswaardigheden en fiets- en wandelroutes.

Groene omgeving

Hotel Beukenhof is gelegen in een bosrijke omgeving, die tal van mogelijkheden biedt, zowel op sportief als op cultureel vlak. De groene omgeving nodigt u uit om in de bossen te wandelen, te fietsen, even uit te blazen en tot rust te komen.

Trappistenabdij

Vlakbij bevindt zich de Trappistenabdij, met zijn eeuwenlange traditie van kaas- en Trappistenproductie. Al meer dan 200 jaar kiezen de Trappistenbroeders voor een leven van gebed en arbeid, helemaal volgens de regels van de heilige Benedictus.

Monniken, zo schrijft hij voor, zorgen voor hun eigen levensonderhoud. Daarom is er binnen de muren van de abdij ook een brouwerij. De productie wordt bewust beperkt gehouden, met bijzondere zorg voor mens en milieu.

En omdat ‘winst maken’ niet hun drijfveer is, besteden ze wat overblijft aan caritatieve werken en aan mensen in nood. In het drukbezochte Trappistencafé aan de overkant van de straat krijg je de gelegenheid om het goddelijk nat en de heerlijke kaas te proeven.

Op bepaalde dagen kan men zelfs in de abdij de kaas aankopen. De abdij en de brouwerij zijn echter niet te bezoeken. In café Trappisten kan je wel een film bekijken over het reilen en zeilen in de brouwerij.

Meer informatie

Fietsen, wandelen en waterplezier!

Bezienswaardigheden

In Malle is er heel wat te beleven op verschillende gebieden. Maar, ook in omliggende dorpen en steden kan je terecht voor heel wat bezienswaardigheden, recreatie en een culinaire beleving.

De meeste plaatsen zijn vanuit ons hotel heel gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte op de as Antwerpen – Turnhout is vlak voor ons hotel bereikbaar. Meer informatie kan je ook terugvinden op de website van de lijn.

 

Reserveer je kamer

Je kan online reserveren. Gelieve je gegevens in te vullen en wij behandelen je aanvraag zo vlug mogelijk. Je reservering is pas definitief na ontvangst van onze bevestiging.

Nu reserveren