ROP dienstencheques

Via het ROP Dienstencheques wordt de mogelijkheid geboden aan lokale besturen om expertise, ervaringen en goede praktijken uit te wisselen binnen het werkveld van de diensten met dienstencheques.

Poetsdiensten met dienstencheques

Verschillende leden-OCMW van KINA beschikken over een poetsdienst dienstencheques die wordt voorzien voor mensen die er niet toe komen het huis zelf te poetsen.

Heeft jouw bestuur een poetsdienst dienstencheques? Heb je meer informatie nodig over de werking van en poetsdienst dienstencheques of heb je een vraag?

Dan kan je ook altijd terecht op de website van Vlaanderen.

Meer informatie over dienstencheques voor ondernemingen

Een overlegplatform voor lokale besturen

KINA wil haar leden-OCMW ondersteunen bij de dagelijkse praktijken en moeilijkheden van hun dienstencheque diensten met de organisatie van een Regionaal Ondersteuningspunt (ROP) Dienstencheques.

Hiermee biedt KINA een platform aan om expertise, ervaringen, goede praktijken, moeilijkheden en bedenkingen uit te wisselen. Daarnaast worden de deelnemers zoveel mogelijk betrokken bij de inhoud van de ondersteuningspunten. De diverse thema’s, gespecialiseerde gastsprekers en interactieve ervaringsuitwisselingen zorgen voor een gevarieerd programma. Op deze manier kunnen de besturen van elkaar leren en zorgen we ervoor dat niet iedereen op zijn eilandje het warm water telkens opnieuw moet uitvinden.

Onze stafmedewerkers zorgen voor de nodige begeleiding.

Het ondersteuningspunt vindt 3 à 4 keer per jaar plaats. Elke deelnemer wordt voorzien van een vormingsattest.

Raadpleeg onze activiteitenkalender en schrijf je in voor het ondersteuningspunt!

Contactpersoon

Team vormingspunt

E-mail vormingspunt@kina.be

Interesse in het ROP Dienstencheques?

Heeft jouw bestuur interesse om deel te nemen aan het ROP Dienstencheques? Of, heb je nog andere vragen?

Neem contact met ons op!