Staf

Lorem ipsum dolor sit amet, consenctetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

De stafmedewerkers van KINA zijn hoogopgeleide deskundigen die door bundeling van kennis en informatie in een specifiek domein een professionele werking en knowhow ontwikkelen waardoor zij kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen, opdrachten en verplichtingen voor de lokale OCMW’s. Door pro-actief en flexibel in te spelen op de ontwikkelingen in het welzijnslandschap en op de wijzigende behoeften van de leden, bieden zij een meerwaarde die de mogelijkheden van de lokale OCMW’s overstijgen.

Deze knowhow stellen zij ter beschikking van alle leden OCMW’s d.m.v. publicaties en een helpdesk functie. Daarnaast voeren zij op vraag van leden OCMW’s opdrachten uit rond specifieke problemen waarmee dat OCMW geconfronteerd wordt. Deze inzet van staf- en expertfuncties gebeurt in toepassing van Art. 118 van de organieke wet.

Onze stafmedewerkers

Anneleen Severins

Vakgebied Psychologie
E-mail psycholoog@kina.be

Emma Lambregts

Vakgebied Kwaliteitszorg en Lokaal sociaal beleid
E-mail lokaalsociaalbeleid@kina.be

Florian Mertens

Vakgebied Beleidsondersteuning
E-mail home@kina.be

Inge Vandekerkhove

Vakgebied Kwaliteitszorg en Lokaal sociaal beleid
E-mail lokaalsociaalbeleid@kina.be

Laura Bernaerts

Vakgebied Kwaliteitszorg en Lokaal sociaal beleid
E-mail lokaalsociaalbeleid@kina.be
1 2

Leer al onze medewerkers kennen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Voorstelling medewerkers