Ik steun KINA!

Wil jij of wil jouw bedrijf een organisatie steunen die zich dagdagelijks inzet voor de meest kwetsbaren in de samenleving?

Door KINA te steunen zet je je mee in voor diverse projecten met een belangrijke maatschappelijke impact!

Maatschappelijk belang

KINA zet zich, in het verlengde van de werking van haar leden-OCMW, in voor de meest kwetsbaren uit de samenleving.

Door KINA te steunen, zorg je er mede voor dat verschillende projecten voor maatschappelijk kwetsbare doelgroepen verder ontwikkeld kunnen worden. Denk maar aan onze project van:

  • Crisisopvang: Je helpt mensen mee aan bed, bad brood. Je zorgt ervoor dat ze afstand kunnen nemen van hun crisissituatie en dat ze kunnen werken aan hun re-integratie.
  • Zorgboerderij: Je geeft mensen de kans om zich voor 6 maanden te onttrekken uit hun woelige leven, het leven terug in handen te nemen en in een rustige, natuurlijke omgeving met de nodige structuur en begeleiding zich in te zetten voor een zinvolle dagbesteding binnen het landbouwbedrijf.
  • Voedseldistributie: Je helpt mee aan de strijd tegen de verspilling van voedseloverschotten. Het voedseldistributieplatform brengt ze tot bij mensen in armoede!

Ik steun KINA!

Wil jij KINA steunen? Dat kan op verschillende manieren!

Een financiële gift

Kies je voor een financiële gift? Giften vanaf 40 euro geven recht op een fiscaal attest dat je kan gebruiken in het kader van belastingvermindering.

Een materiële gift

Kies je voor een materiële gift? Dan kan je contact opnemen met KINA om te kijken wat jij of jouw bedrijf voor onze projecten kan betekenen. Wij kunnen heel wat materiële steun gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan steun binnen ons landbouwbedrijf van de zorgboerderij (schenking van zaden, plantgoed, bloembollen, potgrond, werkmateriaal). Of, speelgoed voor kinderen in onze crisisopvang.

Heb je voedseloverschotten waar je geen weg mee weet? Contacteer ons project van Food Futuur om de mogelijkheden te bekijken. Wie weet krijgt het een nieuw leven binnen ons voedseldistributieplatform en help jij mee om de berg van voedselafval te verkleinen!

Ik wil een materiële gift doen!

Kies zelf hoeveel je geeft

Elk bedrag groot of klein heeft een positieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de projecten van KINA.

Wij zorgen ervoor dat elke gift optimaal gebruikt wordt. Je kan zelf aangeven of je het bedrag aan een specifiek project wilt toekennen. Zo help je mee aan wat er voor jou toe doet.

Giften kunnen overschreven worden op het volgende rekeningnummer:

BE68 0910 1054 4434 (BIC: GKCCBEBB)

Gelieve in de mededeling het volgende te vermelden: ‘GIFT KINA’ en indien gewenst, naar welk specifiek project de gift mag gaan.

Fiscaal attest

Je kan een fiscaal attest aanvragen voor je gift vanaf 40 euro. Dankzij de belastingvermindering van 45% die je kan realiseren, kost jouw bijdrage uiteindelijk maar ongeveer de helft (volgens de voorwaarden in artikel 145/33 WIB 92 kan er max. 10% van het netto-inkomen worden afgetrokken). Een gift van bijvoorbeeld 50 euro kost maar 27,5 euro.

Anonieme gift

Een gift zonder aanvraag van een fiscaal attest (of wanneer de waarde van de gift minder is dan 40 euro) is een anonieme gift. Je hebt in dit geval geen recht op een aftrekking van de belastingen.

Veelgestelde vragen

Reeds gesteund door

Tobania

KINA

Tobania

Telefoon

Tobania

TV